Login på Online CMR løsningen.

Login adresse: www.eurotms.com (eller http://login.swapps.net)

Brugernavn : (som tildelt)

Password: (som tildelt) (kan laves om under crm/setup/profile)

Når du er logget på kan du administrere dine kontakter i CRM modulet

Under webservices, finder du et menupunkt CMR

Her kan du enten

1- Trykke på det grønne plus

a. Hente afsender m.fl fra CRM kontakt kartoteket

b. Klik på save

c. Herefter får du en redigerbar pdf som du kan udfylde resten af felterne i

i. Tryk print for at printe

ii. Herefter gemmes cmr fragtbrevet i listen og kan genbruges efter behov.

2- Tryk på grøn plus

a. Klik på save / gem

b. Udfyld blanke CMR fragtbrevet og print

3- Genbrug en CMR fra listen

4- Øverst oppe kan du vælge type PRINT: standard eller blank

standard printer CMR formular baggrund med dvs at du kan printe på et blank stykke papir

BLANK skal du bruge hvis du ønsker at printe på dine egne fortrykte CMR fragtbreve.